WELCOME TO MY BLOG
4- خوشبین و واقعگرا باشید. وقتی در حال تعیین هدفی برای خودتان هستید همه عوامل دور و برتان به صورت خوشبینانهای دلالت بر احتمال بالای موفقیت شما دارند. باور داشتن تواناییهایتان برای موفقیت، به طور شگفتانگیزی به ایجاد و حفظ انگیزه شما برای ادامه کار کمک خواهد کرد. اما هر کاری هم که انجام میدهید سختیهای مسیرتان را برای رسیدن به موفقیت دستکم نگیرید. بسیاری از اهداف باارزش نیازمند صرف وقت، تلاش، طرحریزی و پشتکار بالا هستند. تحقیقات نشان داده اند فکر کردن به این موضوع که هر چیزی بدون تلاش و به آسانی به دست میآيد، باعث خواهد شد تا شما آمادگی مقابله با مشکلات پیش رویتان در مسیر رسیدن به اهدافتان را نداشته باشید و به علاوه این نوع طرز فکر احتمال شکست شما را افزایش خواهد داد. نویسنده: هایدیهالوورسون
نظرات شما عزیزان:
5- به جای خوب بودن روی بهتر شدن متمرکز شوید. همان قدر که اعتقاد داشتن به تواناییهای خود برای رسیدن به هدفتان مهم است، باور داشتن به کسب تواناییهای جدید نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. بسیاری از ما اعتقاد داریم استعدادها، شخصیت و تواناییهای فیزیکی ما ثابت هستند و هر کاری هم که انجام بدهیم پیشرفت نخواهیم کرد. از این رو ما روی اهدافی متمرکز ميشویم تا بتوانیم خودمان را به اثبات برسانیم و هرگز دنبال کسب مهارتهای جدید نيستيم.
6- عزم راسخ داشته باشید. عزم راسخ یعنی با کمال میل متعهد ماندن به اهداف بلند مدت و ایستادگی کردن در مقابله با مشکلات. مطالعات نشان میدهند افرادی که عزم راسخی دارا هستند مدارج علمي بالاتری را در زندگیشان طی ميکنند. عزم راسخ نیرویی است که انسان را در مقابله با مشکلات بر سر راه رسیدن به موفقیت یاری ميرساند و باعث ميشود انسان در این مسیر انگیزه خود را از دست ندهد.
اگر در حال حاضر شما جزو افراد بااراده نیستید، خبر خوش این است اوضاع شما خیلی بهتر از کسانی است که اصلا به وجود عزم راسخ و اراده قوی اعتقادی ندارند و باورشان این است که افراد موفق دارای ویژگیهای ذاتی خاصی هستند و دلیل موفقیتشان هم همان ویژگی است. اما همه ما ميدانیم که این باور کاملا اشتباه است. همان طور که قبلا هم اشاره کردم تلاش، برنامهریزی، پشتکار و استراتژیهای خوب از جمله عواملی هستند که برای رسیدن به موفقیت لازم و ضروری هستند. پذیرفتن این عوامل نه تنها باعث خواهد شد تا شما خود و اهدافتان را به طور دقیق بشناسید، بلکه اثر اعجابانگیزی روی تقویت اراده شما نیز خواهد داشت.
7- عضله اراده خودتان را تقویت کنید. عضله کنترل بر خود یا همان عضله اراده درست مانند بقیه عضلات بدن شما است؛ یعنی وقتی کار زیادی از آن کشیده نشود به مرور ضعیف و ضعیفتر خواهد شد. اما زمانی که نرمشهای منظم به آن ميدهید؛ یعنی به درستی از آن کار ميکشید باعث خواهید شد تا عضلهتان قویتر شده و شما را در به موفقیت رسیدن به اهدافتان یاری برساند.
برای تقویت نیروی ارادهتان باید خودتان را درگیر چالشهایی بکنید که شما را ملزم به انجام کارهایی ميکند که ترجیح ميدهید آنها را انجام ندهید. مثلا دور اسنکهای چرب را خط بکشید، روزانه 100 تا تمرین دراز و نشست انجام دهید، هر وقت متوجه شدید که پشت خود را قوز کردهايد همان لحظه پشت خودتان را صاف کرده و درست بایستید، سعی کنید تا یک مهارت تازه بیاموزید. هر وقت متوجه شدید که ميخواهید از ادامه کار دست بکشید یا دوست ندارید ادامه دهید یا خسته شدهايد با تمام قوا مقابله کنید. فقط با یک فعالیت شروع کنید و برنامهریزی کنید اگر مانعی سر راهتان ایجاد شد برای مقابله با آن چکار باید بکنید («اگر میل شدیدی برای خوردن پفک یا چیپس داشتم به جای آن یک تکه میوه تازه یا سه تکه میوه خشک خواهم خورد».) این امر در ابتدا بسیار سخت خواهد بود، اما رفتهرفته آسانتر خواهد شد و نکته اصلی هم همین است. وقتی استقامت شما افزایش ميیابد ميتوانید خودتان را درگیر چالشهای بیشتری بکنید و فعالیت عضله ارادهتان را افزایش دهید.
8- جوگیر نشوید. هرچقدر هم که ماهیچه اراده شما قویتر شده باشد باید به خاطر داشته باشید که تواناییهای آن محدود است و اگر زیاده از حد از آن کار بکشید به طور موقت دچار افت انرژی خواهید شد. سعی نکنید تا دو کار چالشبرانگیز را در آن واحد انجام دهید، البته اگر دست خودتان باشد (مانند ترک کردن سیگار و گرفتن رژیم لاغری به طور همزمان). سعی کنید تا خودتان را از موقعیتهای وسوسهانگيز دور نگه دارید بسیاری از افراد به توانایی خود برای مقابله با تحریکات بیرونی اعتماد زیادی دارند و بنابراین خود را در موقعیتهایی قرار ميدهند که شرایط وسوسه برانگیز به وفور در آن جا یافت ميشود. افراد موفق میدانند که نباید رسیدن به هدف را برای خودشان سختتر از آنی که هست بکنند.
9- اهداف ایجابی داشته باشید نه سلبی. آیا ميخواهید با موفقیت وزن خود را کم کنید، سیگار را ترک کنید، یا روی اخلاق بدتان سرپوش بگذارید؟ پس به جای اینکه مرتب روی عادتهای بدتان متمرکز شوید برنامهریزی کنید که به جای آنها چه کار خوبی ميخواهید جایگزین کنید. تحقیقات نشان ميدهد که سرکوب افکار نادرست باعث فعالتر شدن آنها در ذهن شما ميشود. همین امر در مورد رفتار نیز صادق است تلاش ما برای دور ماندن از رفتار بد به جای ضعیف کردن آنها باعث تقویتشان ميشود.
پایان(حالا یک فرد موفق شدی!!!!!!!)
www . night Skin . ir |